HomeOver Spinoza Kring SoestStudiegroepen.pngLezingen.pngNieuwsContactLinks
    

Links


spinozahuis.jpg Spinozahuis Rijnsburg: De Vereniging Het Spinozahuis, opgericht in 1897, stelt zich ten doel het aan leven en werk van de filosoof Benedictus de Spinoza (1632-1677) gewijde museum te Rijnsburg te beheren en de belangstelling voor en de studie van zijn werk te bevorderen. Klik op de foto hiernaast voor meer info.
Grand Café Soestdijk De cursussen en lezingen van de Spinozakring Soest worden dit seizoen gegeven op de bovenetage van Grand Café Soestdijk. Klik hier voor hun website en routebeschrijving
Rem&Co ICT Diensten Rem & Co ICT Diensten: de automatiseerder die u totaal ontzorgt met uw IT problemen. Tevens beheren wij deze website.
Klik op het logo voor de website.
Rainbow Color Copy Soest
Al het drukwerk voor Spinozakring Soest, zoals programmaboekjes, folders, boekenleggers posters etc wordt verzorgd door:


Rainbow Color Copy Soest
Koningsweg 2-02
3762 EC Soest
tel: 035-6026193
fax: 035-6015526
open maandag t/m vrijdag
van 9.00 - 17.00 uur
soest@rainbowcolorcopy.nl
www.rainbowcolorcopy.nl
Antiquariaat Spinoza Amsterdam
Antiquariaat Spinoza in Amsterdam is het adres voor alle nieuwe en tweedehandsboeken over Spinoza. Zij leveren o.a. de studieboeken voor de cursussen bij de Spinozakring Soest. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in verschillende genres zoals de Judaica. Klik hier en hier voor nadere informatie.

Antiquariaat Spinoza
Archangelkade 2-G
1013BE Amsterdam
Tlf: +31 20 6 209 129
Fax +31 20 6 257 540
E: info@spinozabooks.com
Bezoeken op afspraak
Vragen naar Manja Burgers
hulleman.jpg Spinoza was naast filosoof ook lenzenslijper.
Niet alleen voor kundig geslepen glazen, maar ook voor een goede professionele oogmeting kunt u terecht bij Hulleman Optiek. Ons team staat voor u klaar. Klik op het logo hiernaast voor meer info.
Weblog Spinoza Weblog van Stan Verdult  over Spinoza, Spinozisme en Spinozana. Klik op de foto hiernaast voor meer info.
Spinoza in Vlaanderen Spinoza in Vlaanderen
Website van Karel D'huyvetters, vertaler van de Staatkundige Verhandeling (Tractatus Politicus) en Spinoza's brieven over God.
karel.d.huyvetters@telenet.be
Hogeweg 78, B-3118 Werchter (Belgie)
016/89.31.26 0486/27.37.84
Klik op de miniatuur voor de website.
Atraraxia
Ataraxia is het filosofische bureau van Jan Flameling.
Jan Flameling geeft regelmatig lezingen  voor Spinoza Kring Soest. Klik op het logo hiernaast voor meer info.


handtekening.png