HomeOver Spinoza Kring SoestStudiegroepen.pngLezingen.pngNieuwsContactLinks
    

Links


Spinoza in Vlaanderen Spinoza in Vlaanderen
Website van Karel D'huyvetters, vertaler van de Staatkundige Verhandeling (Tractatus Politicus) en Spinoza's brieven over God.
karel.d.huyvetters@telenet.be
Hogeweg 78, B-3118 Werchter (Belgie)
016/89.31.26 0486/27.37.84
Klik op de miniatuur voor de website.
Grand Café Soestdijk De cursussen en lezingen van de Spinozakring Soest worden dit seizoen gegeven op de bovenetage van Grand Café Soestdijk. Klik hier voor hun website en routebeschrijving
spinozahuis.jpg Spinozahuis Rijnsburg: De Vereniging Het Spinozahuis, opgericht in 1897, stelt zich ten doel het aan leven en werk van de filosoof Benedictus de Spinoza (1632-1677) gewijde museum te Rijnsburg te beheren en de belangstelling voor en de studie van zijn werk te bevorderen. Klik op de foto hiernaast voor meer info.
Van de Ven, culturele huiskamer van Soest(erberg). Boekhandel Van de Ven wil functioneren als de culturele huiskamer van Soest(erberg). Het assortiment bestaat vooral uit heel veel boeken, maar ook tijdschriften, kantoorartikelen, (vul)pennen, klassieke cd's en wenskaarten. Ook is er gelegenheid om even rustig te zitten met een kopje koffie of thee. Gratis KPN Hotspot. Klik op het logo hiernaast voor meer info.
hulleman.jpg Spinoza was naast filosoof ook lenzenslijper.
Niet alleen voor kundig geslepen glazen, maar ook voor een goede professionele oogmeting kunt u terecht bij Hulleman Optiek. Ons team staat voor u klaar. Klik op het logo hiernaast voor meer info.
DataDidact Rem & Co ICT Diensten: de automatiseerder die u totaal ontzorgt met uw IT problemen
Weblog Spinoza Weblog van Stan Verdult  over Spinoza, Spinozisme en Spinozana. Klik op de foto hiernaast voor meer info.
Atraraxia
Ataraxia is het filosofische bureau van Jan Flameling.
Jan Flameling geeft regelmatig lezingen  voor Spinoza Kring Soest. Klik op het logo hiernaast voor meer info.


handtekening.png